Wie we zijn

Les Acrobates d'Intérieurs bvba is een geregistreerd en dynamisch aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het realiseren van totaalprojecten binnen de particuliere en professionele markt:

  • Particuliere woningen : (ver)bouw- en decoratiewerken : binnen- en buitenwerken
    zowel nieuwbouw als verbouwingen
  • winkelinrichting ‘sleutel op de winkel’
  • showroominrichting
  • kantoorinrichting
  • scholeninrichting
  • en standenbouw

Naast bekwame mensen in vast loonverband werken wij met een vast team van gemotiveerde en geregistreerde zelfstandige vakmensen die over de vereiste knowhow beschikken en tegelijk hoge kwaliteitsgaranties bieden. Doordat we ondertussen zelf al meer dan 20 jaar op onze werven meedraaien kunnen wij u garanderen dat de selectie van onderaannemers alsook de keuze van materialen met kennis van zaken gebeurd.

Indien noodzakelijk en naargelang uw voorkeur werken wij met een onafhankelijke architect of met de architect van uw keuze.

Les Acrobates d'Intérieurs bvba biedt meer dan alleen een perfecte organisatie en afwerking. Wij bieden u een totaaloplossing: van concept op papier tot en met de laatste afwerkingsdetails en dit alles binnen het afgesproken budget en de vooropgestelde termijn.

Samen met u vormen we een sterk bouwteam!

 

Onze troeven

20 jaar ervaring

Les Acrobates d’Interieurs bvba heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Intussen ontwikkelden we een planmatige aanpak die ons in staat stelt om snel en accuraat op de noden en wensen van de klant in te spelen. Met behulp van onze expertise gaan we steeds probleemoplossend te werk en trachten we waar mogelijk de klant met creatieve voorstellen bij te staan.

Dynamisch bouwteam

Veel van onze opdrachten betreft een project op maat van de klant waarbij een dynamisch en flexibele organisatie essentieel is. Naast een continue bijscholing van onze eigen gemotiveerde mensen hebben we daarom een jarenlange vertrouwensrelatie opgebouwd met een hecht team van bekwame zelfstandige vakmannen. Samen met dit team streven we er naar een toegevoegde waarde te creëren door de inbreng van vakkennis en creativiteit. Stiptheid en een goede service zijn hierbij cruciaal.

Sterke opvolging

Een verbouwing brengt altijd heel wat zorgen met zich mee. Het is niet makkelijk en vaak stresserend om als klant van alle zaken op de hoogte te blijven. Les Acrobates d’Intérieurs bvba is zich hier van bewust en onderscheidt zich door een sterke opvolging. Om uw project efficiënt te coördineren kiezen we resoluut voor een persoonlijke benadering met de klant waarbij alle communicatie verloopt via één aanspreekpunt.

Onberispelijke afwerking

Meer dan ooit leggen de mensen hun gevoel, stijl en persoonlijkheid in hun woning. Dat is precies wat Les Acrobates d’Intérieurs bvba wil verwezenlijken. Als totaalaannemer willen wij de specifieke wensen van de klant omzetten in het verhoopte eindresultaat. Met onze expertise en aan de hand van zorgvuldig geselecteerde materialen van hoogwaardige kwaliteit streven we naar een onberispelijke afwerking.

Les Acrobates d’Intérieurs is de betrouwbare partner voor de realisatie van al uw projecten…