Wie zijn we ?

Les Acrobates d’Intérieurs bv is een geregistreerd en dynamisch aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het realiseren van totaalprojecten binnen de particuliere en professionele markt:

  • particuliere woningen : (ver)bouw- en decoratiewerken : binnen- en buitenwerken
    zowel nieuwbouw als verbouwingen
  • tegelwerken: vloeren en wanden, terrassen, opritten en tuinpaden
  • winkelinrichting ‘sleutel op de winkel’
  • showroominrichting
  • kantoorinrichting
  • scholeninrichting
  • standenbouw

Wij werken met een vast team van gemotiveerde en geregistreerde zelfstandige vakmensen die over de vereiste knowhow beschikken en hoge kwaliteitsgaranties bieden. Doordat we ondertussen zelf meer dan 30 jaar op onze werven meedraaien, kunnen wij u garanderen dat de selectie van onderaannemers alsook de keuze van materialen met kennis van zaken gebeurt.

Indien noodzakelijk en naargelang uw voorkeur werken wij met een onafhankelijk architect of met de architect van uw keuze.

Les Acrobates d’Intérieurs bv biedt meer dan alleen een perfecte organisatie en afwerking. Wij bieden u een totaaloplossing: van concept op papier tot en met de laatste afwerkingsdetails en dit alles binnen het afgesproken budget en de vooropgestelde termijn.

Samen met u vormen we een sterk bouwteam !

Onze troeven

30 jaar ervaring

Les Acrobates d’Interieurs bv heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Intussen ontwikkelden we een planmatige aanpak die ons in staat stelt om snel en accuraat op de noden en wensen van de klant in te spelen. Met behulp van onze expertise gaan we steeds probleemoplossend te werk en trachten we waar mogelijk de klant met creatieve voorstellen bij te staan.

Dynamisch bouwteam

Veel van onze opdrachten zijn projecten op maat van de klant waarbij een dynamisch en flexibele organisatie essentieel is. Wij hebben een jarenlange vertrouwensrelatie opgebouwd met een hecht team van bekwame zelfstandige vakmensen. Samen met dit team streven we er naar een toegevoegde waarde te creëren door de inbreng van vakkennis en creativiteit. Stiptheid en een goede service zijn hierbij cruciaal.

Sterke opvolging

Een bouwproject – groot of klein – brengt altijd heel wat organisatie met zich mee. Het is niet makkelijk en vaak stresserend om dit als klant zelf op te volgen. Les Acrobates d’Intérieurs bv is zich hier van bewust en onderscheidt zich door een sterke opvolging van de werken. Om een project efficiënt te coördineren kiezen we resoluut voor een persoonlijke benadering van de klant waarbij alle communicatie verloopt via één aanspreekpunt.

Onberispelijke afwerking

Meer dan ooit willen klanten hun eigen stijl en persoonlijkheid in hun woning leggen. Dat is precies wat Les Acrobates d’Intérieurs bv wil helpen verwezenlijken. Als totaalaannemer willen wij de specifieke wensen van de klant omzetten in het verhoopte eindresultaat. Met onze expertise en aan de hand van zorgvuldig geselecteerde materialen van hoogwaardige kwaliteit streven we naar een onberispelijke afwerking.